Vanmiddag maakten enkele grote bedrijven de kwartaalcijfers bekend. Op de eerste plaats waren er de resultaten van DuPont, die beter dan verwacht meevielen. De reactie van de beleggers was voorzichtig positief, de koers noteert in reacties lichtjes hoger.

Farmabedrijf Johnson & Johnson maakte resultaten bekend die eerder afwachtend werden onthaald. De koers moet in reactie op de cijfers lichtjes wijken.

Verizon krijgt van de beleggers anderzijds het voordeel van de twijfel, in reactie op de resultaten gaat de koers licht hoger.

Vanmiddag maakten enkele grote bedrijven de kwartaalcijfers bekend. Op de eerste plaats waren er de resultaten van DuPont, die beter dan verwacht meevielen. De reactie van de beleggers was voorzichtig positief, de koers noteert in reacties lichtjes hoger. Farmabedrijf Johnson & Johnson maakte resultaten bekend die eerder afwachtend werden onthaald. De koers moet in reactie op de cijfers lichtjes wijken. Verizon krijgt van de beleggers anderzijds het voordeel van de twijfel, in reactie op de resultaten gaat de koers licht hoger.