Hetzelfde geldt bovendien voor zilver, platina en andere edelmetalen en natuurlijk ook voor de goudmijnaandelen. Maar ook de olieprijs wordt met de dag kwetsbaarder voor een correctie, veel nieuws zit al in de olieprijs verrekend. Een terugval met ongeveer 10% lijkt op korte termijn mogelijk.

Anderzijds liggen de cyclische aandelen opnieuw beter op de chart. Johnson verwijst in dat verband bijvoorbeeld naar de aandelen van de bouwbedrijven. De SPDR Homebuilders ETF (XHB) is met meer dan 10% gecorrigeerd en lijkt stilaan rijp voor eerherstel.

Hetzelfde geldt bovendien voor zilver, platina en andere edelmetalen en natuurlijk ook voor de goudmijnaandelen. Maar ook de olieprijs wordt met de dag kwetsbaarder voor een correctie, veel nieuws zit al in de olieprijs verrekend. Een terugval met ongeveer 10% lijkt op korte termijn mogelijk. Anderzijds liggen de cyclische aandelen opnieuw beter op de chart. Johnson verwijst in dat verband bijvoorbeeld naar de aandelen van de bouwbedrijven. De SPDR Homebuilders ETF (XHB) is met meer dan 10% gecorrigeerd en lijkt stilaan rijp voor eerherstel.