De koersen van de Amerikaanse staatsobligaties zijn fors gestegen, de prijzen voor edelmetalen vlogen door het dak. Ook industrial commodities, agricultural commodities enzovoort blijven gezocht.

Solidair met de dollar waren alleen de staatsobligaties van de PIIGS-landen. De spreads van landen als Ierland en Griekenland vlogen door het plafond, uit vrees dat beide landen hun schulden niet gaan kunnen terugbetalen.

Tenslotte zijn er de beurzen, waar de eindejaarsrally dit jaar al vroeg is begonnen. Ben Bernanke zei vorige week letterlijk dat hogere beurskoersen een onderdeel van zijn strategie uitmaken.

De koersen van de Amerikaanse staatsobligaties zijn fors gestegen, de prijzen voor edelmetalen vlogen door het dak. Ook industrial commodities, agricultural commodities enzovoort blijven gezocht. Solidair met de dollar waren alleen de staatsobligaties van de PIIGS-landen. De spreads van landen als Ierland en Griekenland vlogen door het plafond, uit vrees dat beide landen hun schulden niet gaan kunnen terugbetalen. Tenslotte zijn er de beurzen, waar de eindejaarsrally dit jaar al vroeg is begonnen. Ben Bernanke zei vorige week letterlijk dat hogere beurskoersen een onderdeel van zijn strategie uitmaken.