Andreas Treichl, CEO van de Oostenrijkse Erste Bank, is het daar echter niet mee eens. Een uitbreiding van het Europees Stabiliteitsfonds zal volgens deze bankier geen bijdrage leveren aan de oplossing van het probleem.

Uiteindelijk zal ook Duitsland mee moeten betalen voor de redding van de euro. Wij Europeanen hebben namelijk geleefd op kap van de toekomstige generaties en die situatie is niet langer houdbaar.

In Duitsland is men zich daar van bewust en dat verklaart waarom er zo moeilijk een oplossing voor de crisis kan worden gevonden. Niemand levert graag in en dat is nochtans wat er nu moet gebeuren.

Andreas Treichl, CEO van de Oostenrijkse Erste Bank, is het daar echter niet mee eens. Een uitbreiding van het Europees Stabiliteitsfonds zal volgens deze bankier geen bijdrage leveren aan de oplossing van het probleem. Uiteindelijk zal ook Duitsland mee moeten betalen voor de redding van de euro. Wij Europeanen hebben namelijk geleefd op kap van de toekomstige generaties en die situatie is niet langer houdbaar. In Duitsland is men zich daar van bewust en dat verklaart waarom er zo moeilijk een oplossing voor de crisis kan worden gevonden. Niemand levert graag in en dat is nochtans wat er nu moet gebeuren.