Oostenrijk en Nederland zitten op dezelfde golflengte als Duitsland en weigeren eveneens meer geld beschikbaar te stellen om landen in de problemen uit de nood te helpen.

Duitsland wil ook niet blijven praten over nog meer reddingsplannen voor de eurozone, zo verklaarde de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schaeuble gisterenavond.

Volgens Wolfgang Schaeuble is het nu tijd dat de beslissingen genomen in de afgelopen maanden worden uitgevoerd. De regeringen moeten gaan besparen, terwijl ook voorbereidingen moeten getroffen worden om de obligatiehouders te laten meebetalen aan de reddingsplannen.

Oostenrijk en Nederland zitten op dezelfde golflengte als Duitsland en weigeren eveneens meer geld beschikbaar te stellen om landen in de problemen uit de nood te helpen. Duitsland wil ook niet blijven praten over nog meer reddingsplannen voor de eurozone, zo verklaarde de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schaeuble gisterenavond. Volgens Wolfgang Schaeuble is het nu tijd dat de beslissingen genomen in de afgelopen maanden worden uitgevoerd. De regeringen moeten gaan besparen, terwijl ook voorbereidingen moeten getroffen worden om de obligatiehouders te laten meebetalen aan de reddingsplannen.