De beste oplossing zou volgens een Griekse think tank een nieuw "Marshall Plan" zijn, een plan waardoor de Grieken opnieuw een kans krijgen om economisch te groeien. Investeren in plaats van steun en een schuldenherschikking zou veel efficiënter zijn.

De Griekse leider van de extreem-linkse partij Syriza Alexis Tsipras is anderzijds van mening dat het vooral in belang van Duitsland is om Griekenland in de eurozone te houden. Duitsland houdt niet Griekenland maar wel de Duitse banken recht, aldus Tsipras.

De beste oplossing zou volgens een Griekse think tank een nieuw "Marshall Plan" zijn, een plan waardoor de Grieken opnieuw een kans krijgen om economisch te groeien. Investeren in plaats van steun en een schuldenherschikking zou veel efficiënter zijn. De Griekse leider van de extreem-linkse partij Syriza Alexis Tsipras is anderzijds van mening dat het vooral in belang van Duitsland is om Griekenland in de eurozone te houden. Duitsland houdt niet Griekenland maar wel de Duitse banken recht, aldus Tsipras.