Van die 84 ton kon amper een schamele 5 ton gerecupereerd worden, de resterende hoeveelheid zou slechts over een langere periode weer naar Duitsland verhuisd kunnen worden. Naar de reden waarom die repatriëring zoveel vertraging heeft opgelopen, hebben de Duitsers nog altijd het gissen.

Volgens Bloomberg zouden de Duitsers inmiddels de hoop opgegeven hebben om hun goud snel terug te krijgen. De Bundesbank zou haar goud nu laten op de plaats waar het ligt, met de flauwe smoes dat het daar veilig ligt. Inmiddels blijft het een volslagen raadsel wat er met dat goud is gebeurd.

Van die 84 ton kon amper een schamele 5 ton gerecupereerd worden, de resterende hoeveelheid zou slechts over een langere periode weer naar Duitsland verhuisd kunnen worden. Naar de reden waarom die repatriëring zoveel vertraging heeft opgelopen, hebben de Duitsers nog altijd het gissen. Volgens Bloomberg zouden de Duitsers inmiddels de hoop opgegeven hebben om hun goud snel terug te krijgen. De Bundesbank zou haar goud nu laten op de plaats waar het ligt, met de flauwe smoes dat het daar veilig ligt. Inmiddels blijft het een volslagen raadsel wat er met dat goud is gebeurd.