Van de 862 ondervraagde beleggers, analisten en traders was 53% van mening dat Duitsland volgend jaar voor het eerst in drie jaar in een recessie zal belanden. Daarnaast gelooft 64% dat de Europese schuldenproblemen in de loop van 2013 opnieuw in hevigheid zal toenemen.

Een recessie dreigt een bijkomende uitdaging te worden voor de Duitse kanselier Angela Merkel, die volgend jaar met verkiezingen wordt geconfronteerd. Duitsland ondersteunt nu al drie jaar lang de Europese landen in problemen en dat worden de Duitsers stilaan beu.

Van de 862 ondervraagde beleggers, analisten en traders was 53% van mening dat Duitsland volgend jaar voor het eerst in drie jaar in een recessie zal belanden. Daarnaast gelooft 64% dat de Europese schuldenproblemen in de loop van 2013 opnieuw in hevigheid zal toenemen. Een recessie dreigt een bijkomende uitdaging te worden voor de Duitse kanselier Angela Merkel, die volgend jaar met verkiezingen wordt geconfronteerd. Duitsland ondersteunt nu al drie jaar lang de Europese landen in problemen en dat worden de Duitsers stilaan beu.