Die spaarder wordt op de hoogte gebracht door bronnen die steeds dichter bij huis zijn. De meest recente bron die zich heeft uitgesproken voor het aanslaan van spaargeld als redmiddel voor landen in nood, is de Duitse Bundesbank. De BuBa sprak in dat verband van een eenmalige heffing.

Pas wanneer de spaarders hun bijdrage hebben geleverd aan het redden van hun land, kan de mogelijkheid van het aanvragen van externe steun overwogen worden. Blijkbaar zijn de Duitsers het stilaan beu om altijd maar landen in moeilijkheden te moeten ondersteunen, vandaar dus dit pleidooi voor meer eigen verantwoordelijkheid.

Die spaarder wordt op de hoogte gebracht door bronnen die steeds dichter bij huis zijn. De meest recente bron die zich heeft uitgesproken voor het aanslaan van spaargeld als redmiddel voor landen in nood, is de Duitse Bundesbank. De BuBa sprak in dat verband van een eenmalige heffing. Pas wanneer de spaarders hun bijdrage hebben geleverd aan het redden van hun land, kan de mogelijkheid van het aanvragen van externe steun overwogen worden. Blijkbaar zijn de Duitsers het stilaan beu om altijd maar landen in moeilijkheden te moeten ondersteunen, vandaar dus dit pleidooi voor meer eigen verantwoordelijkheid.