Zowel in het geval van de Euro Stoxx 50 als van de BEL 20 bedraagt het verlies ongeveer een half procent. Umicore is nog steeds de sterkste daler binnen de index.

Van enige paniek vanwege het mislukken van de onderhandelingen over Griekenland, is in feite geen sprake. Blijkbaar rekenen de financiële markten er op dat uiteindelijk toch een oplossing zal worden gevonden. Een Duitse think tank waarschuwde vanmorgen opnieuw voor de rampzalige gevolgen van een 'Grexit'.

Op de obligatiemarkten nemen de beleggers toch het zekere voor het onzekere, er opnieuw vraag naar Duitse staatsobligaties.

Daardoor steeg het rendement op de 10-jarige Duitse staatsobligatie gisteren tot 1,42%. Vanmorgen ging daar opnieuw één basispunt vanaf tot 1,41%.

Zowel in het geval van de Euro Stoxx 50 als van de BEL 20 bedraagt het verlies ongeveer een half procent. Umicore is nog steeds de sterkste daler binnen de index. Van enige paniek vanwege het mislukken van de onderhandelingen over Griekenland, is in feite geen sprake. Blijkbaar rekenen de financiële markten er op dat uiteindelijk toch een oplossing zal worden gevonden. Een Duitse think tank waarschuwde vanmorgen opnieuw voor de rampzalige gevolgen van een 'Grexit'. Op de obligatiemarkten nemen de beleggers toch het zekere voor het onzekere, er opnieuw vraag naar Duitse staatsobligaties. Daardoor steeg het rendement op de 10-jarige Duitse staatsobligatie gisteren tot 1,42%. Vanmorgen ging daar opnieuw één basispunt vanaf tot 1,41%.