Het rendement op de 10-jarige Duitse staatsobligatie bedroeg gisteren 2,93%, of een daling met 2 basispunten ten opzichte van de dag voordien. Het rendement zette in de loop van de sessie een dieptepunt neer sinds 11 januari.

Het rendement op de 2-jarige bund daalde anderzijds met 5 basispunten tot 1,46%. David Schnautz, fixed-income strategist bij Commerzbank AG in Londen, wijst er op dat het Griekse drama momenteel iedereen in zijn ban houdt.

Ontspanning op de financiële markten kan er alleen komen wanneer een bevredigende oplossing wordt gevonden.

Het rendement op de 10-jarige Duitse staatsobligatie bedroeg gisteren 2,93%, of een daling met 2 basispunten ten opzichte van de dag voordien. Het rendement zette in de loop van de sessie een dieptepunt neer sinds 11 januari. Het rendement op de 2-jarige bund daalde anderzijds met 5 basispunten tot 1,46%. David Schnautz, fixed-income strategist bij Commerzbank AG in Londen, wijst er op dat het Griekse drama momenteel iedereen in zijn ban houdt. Ontspanning op de financiële markten kan er alleen komen wanneer een bevredigende oplossing wordt gevonden.