Maar daar hoeven we ons blijkbaar niet echt druk over te maken. De wat zwakkere economische groei in Duitsland is volgens professor Stefan Duchateau zelfs welgekomen omdat het de druk op de economische prestaties van de overige lidstaten wat verlicht.

Toch zijn de gedande besparingen niet de directe oorzaak van de zwakke prestaties in de Eurozone. Ze worden immers ruimschoots gecompenseerd door de massale liquiditeitsinjecties die de Europees Centrale Bank ter beschikking stelt om de economie van de nodige zuurstof te voorzien. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Maar daar hoeven we ons blijkbaar niet echt druk over te maken. De wat zwakkere economische groei in Duitsland is volgens professor Stefan Duchateau zelfs welgekomen omdat het de druk op de economische prestaties van de overige lidstaten wat verlicht. Toch zijn de gedande besparingen niet de directe oorzaak van de zwakke prestaties in de Eurozone. Ze worden immers ruimschoots gecompenseerd door de massale liquiditeitsinjecties die de Europees Centrale Bank ter beschikking stelt om de economie van de nodige zuurstof te voorzien. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.