Dat is geen goed nieuws, want Duitsland gold tot dusver als sterkhouder van de Europese economie. Die rol lijkt het land niet langer meer te kunnen waarmaken.

De tegenvallende IFO-index woog op het sentiment op de Europese beurzen, maar van grote verliezen was geen sprake.

De financiële markten kijken nu uit naar de nieuwe Europese top die op 28 en 29 juni zal worden gehouden. Het is al de 19de topmeeting die wordt georganiseerd sinds het uitbreken van de Griekse crisis.

AVA Value8 NV gaat akkoord met dividendvoorstel

Value8 NV deelde mede dat tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van Value8 NV, die onlangs is gehouden, alle agendapunten met algemene stemmen zijn aangenomen.

De vergadering heeft unaniem ingestemd met de herbenoeming voor een periode van vier jaar van de leden van de Raad van Bestuur, Peter Paul de Vries en Gerben Hettinga. Tevens is - eveneens voor de periode van 4 jaar - de heer Van der Lugt herbenoemd als commissaris.

De vergadering heeft eveneens ingestemd met het dividendvoorstel van 0,30 euro in contanten per gewoon aandeel, het eerste dividend in het bestaan van Value8. Voor de technische details wordt verwezen naar de laatste alinea van dit bericht.

Dat is geen goed nieuws, want Duitsland gold tot dusver als sterkhouder van de Europese economie. Die rol lijkt het land niet langer meer te kunnen waarmaken. De tegenvallende IFO-index woog op het sentiment op de Europese beurzen, maar van grote verliezen was geen sprake. De financiële markten kijken nu uit naar de nieuwe Europese top die op 28 en 29 juni zal worden gehouden. Het is al de 19de topmeeting die wordt georganiseerd sinds het uitbreken van de Griekse crisis. AVA Value8 NV gaat akkoord met dividendvoorstel Value8 NV deelde mede dat tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van Value8 NV, die onlangs is gehouden, alle agendapunten met algemene stemmen zijn aangenomen. De vergadering heeft unaniem ingestemd met de herbenoeming voor een periode van vier jaar van de leden van de Raad van Bestuur, Peter Paul de Vries en Gerben Hettinga. Tevens is - eveneens voor de periode van 4 jaar - de heer Van der Lugt herbenoemd als commissaris. De vergadering heeft eveneens ingestemd met het dividendvoorstel van 0,30 euro in contanten per gewoon aandeel, het eerste dividend in het bestaan van Value8. Voor de technische details wordt verwezen naar de laatste alinea van dit bericht.