Volgens BNP Paribas Investment Partners zijn Duitse staatsobligaties momenteel ondergewaardeerd en zullen de rendementen op deze obligaties dalen. Als gevolg van de recente stijging van de obligatierendementen is de waardering van deze obligaties scheefgetrokken.

Met de FED-meeting op komst maakten vooral de Portugese en de Ierse staatsobligaties vandaag een goede beurt. Veel analisten verwachten deze week een relief rally op de markten, een evolutie waarvan vooral de perifere staatsobligaties van kunnen profiteren.

Volgens BNP Paribas Investment Partners zijn Duitse staatsobligaties momenteel ondergewaardeerd en zullen de rendementen op deze obligaties dalen. Als gevolg van de recente stijging van de obligatierendementen is de waardering van deze obligaties scheefgetrokken. Met de FED-meeting op komst maakten vooral de Portugese en de Ierse staatsobligaties vandaag een goede beurt. Veel analisten verwachten deze week een relief rally op de markten, een evolutie waarvan vooral de perifere staatsobligaties van kunnen profiteren.