Anderzijds is het rendement op de 10-jarige Italiaanse staatsobligatie voor de tweede dag op rij gestegen, waarbij nogmaals de kaap van 6% werd doorbroken. Vandaag moet het land proberen om voor een bedrag van 5,25 miljard euro aan staatsobligaties te plaatsen.

De Europese beleggers liggen overigens niet echt wakker van de downgrading van Italië. De Italiaanse beurs opende zelf lager, maar de andere beursindices boekten winsten van ongeveer een half procent. Ook de BEL 20 opende bijna een half procent hoger.

Fidelity Research & Management bezit meer dan 3% in ThromboGenics

ThromboGenics kondigde gisterenavond aan dat het een transparantieverklaring heeft ontvangen van Fidelity Management & Research Company LLC overeenkomstig de Wet van 2 mei 2007 betreffende belangrijke deelnemingen in emittenten waarvan aandelen zijn toegelaten tot verhandeling op een gereglementeerde Belgische markt.

ThromboGenics heeft een transparantiekennisgeving ontvangen van Fidelity Mangement & Research LLC, met maatschappelijke zetel te Devonshire Street 82, Boston, Massachusetts US, waaruit blijkt dat haar deelneming in de vennootschap door verwerving van aandelen de 3% drempel heeft overschreden. ThromboGenics heeft op vandaag 35.691.432 uitstaande aandelen.

Fidelity Research & Management LLC houdt 1.092.051 aandelen aan, zijnde 3,05 % van het totaal aantal uitstaande aandelen.

Anderzijds is het rendement op de 10-jarige Italiaanse staatsobligatie voor de tweede dag op rij gestegen, waarbij nogmaals de kaap van 6% werd doorbroken. Vandaag moet het land proberen om voor een bedrag van 5,25 miljard euro aan staatsobligaties te plaatsen. De Europese beleggers liggen overigens niet echt wakker van de downgrading van Italië. De Italiaanse beurs opende zelf lager, maar de andere beursindices boekten winsten van ongeveer een half procent. Ook de BEL 20 opende bijna een half procent hoger. Fidelity Research & Management bezit meer dan 3% in ThromboGenics ThromboGenics kondigde gisterenavond aan dat het een transparantieverklaring heeft ontvangen van Fidelity Management & Research Company LLC overeenkomstig de Wet van 2 mei 2007 betreffende belangrijke deelnemingen in emittenten waarvan aandelen zijn toegelaten tot verhandeling op een gereglementeerde Belgische markt. ThromboGenics heeft een transparantiekennisgeving ontvangen van Fidelity Mangement & Research LLC, met maatschappelijke zetel te Devonshire Street 82, Boston, Massachusetts US, waaruit blijkt dat haar deelneming in de vennootschap door verwerving van aandelen de 3% drempel heeft overschreden. ThromboGenics heeft op vandaag 35.691.432 uitstaande aandelen. Fidelity Research & Management LLC houdt 1.092.051 aandelen aan, zijnde 3,05 % van het totaal aantal uitstaande aandelen.