Volgens Peter Schaffrik van Royal Bank of Canada hangen er maatregelen in de lucht die de integratie van Europa zullen moeten bevorderen. Daar hangt vanzelfsprekend een kostenplaatje aan vast en Duitsland zal proportioneel een groot deel van de rekening moeten betalen.

Vandaag is er volgens een veiling van Duits overheidspapier met een looptijd van 10 jaar. De Europese beurzen noteren overigens nog steeds in de plus, maar veel overtuigingskracht gaat van de opgaande beweging niet uit. Ook de euro blijft dicht bij huis.

Na een succesvolle investeringsperiode verkoopt Gimv zijn meerderheidsparticipatie in ICT-dienstverlener OGD

Gimv verkoopt na ruim vijfeneenhalf jaar zijn meerderheidsparticipatie in ICT-dienstverlener OGD. Van Lanschot Participaties tezamen met het management/oprichters van OGD zijn de kopers.

Deze transactie is nog onderworpen aan de goedkeuring van de Nederlandse mededingingsautoriteiten (NMA).

OGD werd opgericht in 1987 en levert ICT-diensten op maat. OGD heeft expertise op het gebied van ICT-infrastructuur, servicemanagement en software-ontwikkeling en levert dit aan haar klanten door middel van detachering, uitbesteding, opleiding, projecten en advies.

Volgens Peter Schaffrik van Royal Bank of Canada hangen er maatregelen in de lucht die de integratie van Europa zullen moeten bevorderen. Daar hangt vanzelfsprekend een kostenplaatje aan vast en Duitsland zal proportioneel een groot deel van de rekening moeten betalen. Vandaag is er volgens een veiling van Duits overheidspapier met een looptijd van 10 jaar. De Europese beurzen noteren overigens nog steeds in de plus, maar veel overtuigingskracht gaat van de opgaande beweging niet uit. Ook de euro blijft dicht bij huis.Na een succesvolle investeringsperiode verkoopt Gimv zijn meerderheidsparticipatie in ICT-dienstverlener OGD Gimv verkoopt na ruim vijfeneenhalf jaar zijn meerderheidsparticipatie in ICT-dienstverlener OGD. Van Lanschot Participaties tezamen met het management/oprichters van OGD zijn de kopers. Deze transactie is nog onderworpen aan de goedkeuring van de Nederlandse mededingingsautoriteiten (NMA). OGD werd opgericht in 1987 en levert ICT-diensten op maat. OGD heeft expertise op het gebied van ICT-infrastructuur, servicemanagement en software-ontwikkeling en levert dit aan haar klanten door middel van detachering, uitbesteding, opleiding, projecten en advies.