Pessimisten hameren volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas al heel wat kwartalen op het punt dat je niet oneindig kan besparen en als er geen omzetgroei komt onvermijdelijk ook de bedrijfswinsten zullen beginnen tegen te vallen. Tot nu toe is dat nog niet het geval.

Bovendien kunnen we volgens Gijsels de zaak ook vanuit een "het glas is halfvol" perspectief bekijken. Als bedrijven er nu al in slagen van meer dan behoorlijke resultaten voor te leggen. Wat gaat dat dan geven als er ook nog eens wat groei bijkomt?,zo vraagt Gijsels zich af. Misschien krijgen de zwaar achtergebleven cyclische waarden dan ook hun 6 maanden in de zon, zo luidt de boodschap van Gijsels.

Pessimisten hameren volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas al heel wat kwartalen op het punt dat je niet oneindig kan besparen en als er geen omzetgroei komt onvermijdelijk ook de bedrijfswinsten zullen beginnen tegen te vallen. Tot nu toe is dat nog niet het geval. Bovendien kunnen we volgens Gijsels de zaak ook vanuit een "het glas is halfvol" perspectief bekijken. Als bedrijven er nu al in slagen van meer dan behoorlijke resultaten voor te leggen. Wat gaat dat dan geven als er ook nog eens wat groei bijkomt?,zo vraagt Gijsels zich af. Misschien krijgen de zwaar achtergebleven cyclische waarden dan ook hun 6 maanden in de zon, zo luidt de boodschap van Gijsels.