Umicore verliest zowat 1%, maar andere opvallende dalers zijn er voorlopig niet. Voor het voortbestaan van de eurozone kan het een belangrijke week worden, met de ECB-meeting op komst.

De Duiste minister van economie Philipp Roesler steunt de weerstand van Bundesbank-voorzitter Jens Weidmann tegen het inkopen van staatsobligaties van de Europese perifere landen.

Het inkopen van obligaties kan volgens Roesler nooit een alternatief vormen voor het doorvoeren van hervormingen.

Immobel ziet geen verbetering op Brusselse kantoormarkt

Ondanks moeilijk economisch klimaat, blijft IMMOBEL investeren om haar groei te waarborgen

*Geconsolideerd bedrijfsresultaat: 8,8 MEUR (11 MEUR per 30 juni 2011).

*Aanzienlijke investeringen in haar drie activiteiten (65 MEUR).

*Eerste belangrijke realisaties in Polen.

*Gezonde financiële structuur en financiële schuldenlast op eigen vermogen 83 %.

De ongunstige omstandigheden in de Brusselse kantorenmarkt houden aan; IMMOBEL is van mening dat er geen fundamentele verandering in de markt op korte termijn moet verwacht worden.

IMMOBEL trekt overigens voordeel uit haar aanwezigheid zowel in het verkavelingssegment als in de residentiële markt in België en in het Groothertogdom Luxemburg, als uit haar toenemende activiteiten in Polen.

De resultaten voor het jaar 2012 zullen afhankelijk zijn van het sluiten van een aantal belangrijke contracten die IMMOBEL voor het einde van het jaar of in de loop van de eerste helft van volgend jaar verwacht te realiseren.

Gezien de kwaliteitsvolle projecten en de lopende onderhandelingen kijkt de Raad van Bestuur van IMMOBEL vol vertrouwen naar de winstgevende ontwikkeling van de Vennootschap.

Umicore verliest zowat 1%, maar andere opvallende dalers zijn er voorlopig niet. Voor het voortbestaan van de eurozone kan het een belangrijke week worden, met de ECB-meeting op komst. De Duiste minister van economie Philipp Roesler steunt de weerstand van Bundesbank-voorzitter Jens Weidmann tegen het inkopen van staatsobligaties van de Europese perifere landen. Het inkopen van obligaties kan volgens Roesler nooit een alternatief vormen voor het doorvoeren van hervormingen. Immobel ziet geen verbetering op Brusselse kantoormarkt Ondanks moeilijk economisch klimaat, blijft IMMOBEL investeren om haar groei te waarborgen *Geconsolideerd bedrijfsresultaat: 8,8 MEUR (11 MEUR per 30 juni 2011). *Aanzienlijke investeringen in haar drie activiteiten (65 MEUR). *Eerste belangrijke realisaties in Polen. *Gezonde financiële structuur en financiële schuldenlast op eigen vermogen 83 %. De ongunstige omstandigheden in de Brusselse kantorenmarkt houden aan; IMMOBEL is van mening dat er geen fundamentele verandering in de markt op korte termijn moet verwacht worden. IMMOBEL trekt overigens voordeel uit haar aanwezigheid zowel in het verkavelingssegment als in de residentiële markt in België en in het Groothertogdom Luxemburg, als uit haar toenemende activiteiten in Polen. De resultaten voor het jaar 2012 zullen afhankelijk zijn van het sluiten van een aantal belangrijke contracten die IMMOBEL voor het einde van het jaar of in de loop van de eerste helft van volgend jaar verwacht te realiseren. Gezien de kwaliteitsvolle projecten en de lopende onderhandelingen kijkt de Raad van Bestuur van IMMOBEL vol vertrouwen naar de winstgevende ontwikkeling van de Vennootschap.