De economie lijkt wereldwijd aan te trekken, zelfs in Europa, terwijl China wel het grote vraagteken blijft. Het resultatenseizoen is ook zeker niet slecht, alhoewel het opvalt dat de winstcijfers een stuk beter zijn dan de omzet. Maar dat zijn we de laatste kwartalen al gewoon geworden.

De Europese beurzen zijn inmiddels van de plus in de min gedraaid, zonder dat er sprake is van grote bewegingen. De belangrijkste indices boeken winsten van ongeveer een kwart procent. De Duitse industriële productie is injuni sterker dan verwacht, zo werd vanmorgen bekendgemaakt.

De economie lijkt wereldwijd aan te trekken, zelfs in Europa, terwijl China wel het grote vraagteken blijft. Het resultatenseizoen is ook zeker niet slecht, alhoewel het opvalt dat de winstcijfers een stuk beter zijn dan de omzet. Maar dat zijn we de laatste kwartalen al gewoon geworden. De Europese beurzen zijn inmiddels van de plus in de min gedraaid, zonder dat er sprake is van grote bewegingen. De belangrijkste indices boeken winsten van ongeveer een kwart procent. De Duitse industriële productie is injuni sterker dan verwacht, zo werd vanmorgen bekendgemaakt.