Zeker in perspectief van zeer lage inflatieverwachtingen en de komende verkiezingen die steeds nadrukkelijker op de voordeur van de politieke agenda staan te kloppen zal de Amerikaanse centrale bank volgens professor Stefan Duchateau haar stimulerend beleid blijven verder zetten.

Dit houdt de obligatierente relatief laag, terwijl de geldmarktrente ( op korte termijnplaatsingen ) nog gedurende een lange periode rond het nulpunt laten zweven. De economische groei wordt hierdoor fundamenteel ondersteund en stelt vandaar verdere stijgingen van de bedrijfsresultaten in het verschiet. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Zeker in perspectief van zeer lage inflatieverwachtingen en de komende verkiezingen die steeds nadrukkelijker op de voordeur van de politieke agenda staan te kloppen zal de Amerikaanse centrale bank volgens professor Stefan Duchateau haar stimulerend beleid blijven verder zetten. Dit houdt de obligatierente relatief laag, terwijl de geldmarktrente ( op korte termijnplaatsingen ) nog gedurende een lange periode rond het nulpunt laten zweven. De economische groei wordt hierdoor fundamenteel ondersteund en stelt vandaar verdere stijgingen van de bedrijfsresultaten in het verschiet. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.