Daryl Guppy van Trend Trading houdt echter met een heel ander scenario rekening. Hij stelt dat geen van vermelde landen er ook maar enig belang bij hebben om de eurozone te verlaten. Ze zullen dan ook alles op alles zetten om deel te blijven uitmaken van de eurozone.

Duitsland kan euro op de knieën krijgen

Guppy ziet op basis van de chart van de euro op lange termijn echter een heel ander scenario gebeuren. Hij gelooft namelijk dat Duitsland het heft in eigen handen gaat nemen en de eurozone gaat verlaten. Volgens Guppy gaat Duitsland dat doen om te beletten dat het land zelf verzuipt.

Tegen die achtergrond kan het niet anders of de euro gaat zwakke klappen krijgen, aldus Guppy. Hij ziet de koers van de euro in eerste instantie terugvallen tot 1,18 euro. Onder dat niveau kan het erg snel richting 1,07 euro gaan en mogelijk zelfs onder het niveau van 1 euro.

Daryl Guppy van Trend Trading houdt echter met een heel ander scenario rekening. Hij stelt dat geen van vermelde landen er ook maar enig belang bij hebben om de eurozone te verlaten. Ze zullen dan ook alles op alles zetten om deel te blijven uitmaken van de eurozone. Duitsland kan euro op de knieën krijgen Guppy ziet op basis van de chart van de euro op lange termijn echter een heel ander scenario gebeuren. Hij gelooft namelijk dat Duitsland het heft in eigen handen gaat nemen en de eurozone gaat verlaten. Volgens Guppy gaat Duitsland dat doen om te beletten dat het land zelf verzuipt. Tegen die achtergrond kan het niet anders of de euro gaat zwakke klappen krijgen, aldus Guppy. Hij ziet de koers van de euro in eerste instantie terugvallen tot 1,18 euro. Onder dat niveau kan het erg snel richting 1,07 euro gaan en mogelijk zelfs onder het niveau van 1 euro.