De Duitse beurskoersen eindigden vandaag op een piek voor de afgelopen zeven weken. De Euro Stoxx 50 kon uiteindelijk een winst van 1,25% vasthouden, de BEL 20 stond bij het slot van de handel ongeveer een half procent boven het slotniveau van gisteren. Nyrstar ging in de loop van de sessie nog verder onderuit.

4.200 An Post medewerkers leveren een prima service met Zetes track & trace

Zetes meldde dat An Post, het nationale postbedrijf van Ierland en een van' de grootste werkgevers van het land, met Zetes een groot project heeft voltooid om de leveringsservice voor zijn klanten te verbeteren.

Het contract omvat een elektronische proof of delivery (ePOD) oplossing, waarbij alle 4.200 bezorgers van het bedrijf uitgerust zijn met een 100% papierloos track & trace systeem. Dit is een cruciaal element van de ontwikkelingsstrategie.

Met de oplossing van Zetes beoogt An Post vier cruciale doelstellingen: het verbeteren van de algemene klantenervaring bij leveringen door het kunnen verschaffen van realtime traceergegevens, minder handmatige administratie bij proof of delivery (POD) kaarten, kunnen garanderen dat An Post direct kan profiteren van toekomstige ontwikkelingen op het vlak van mobiele technologie en tot slot het verbeteren van van de duurzaamheid binnen het bedrijf door het papierverbruik te verminderen.

An Post is wereldwijd het eerste nationale postbedrijf dat alle 4.200 postbezorgers die te voet, met de fiets of met de bestelwagen onderweg zijn, heeft uitgerust met een handheld scanner om leveringen en ontvangsten in realtime te kunnen bevestigen en traceren.

De Duitse beurskoersen eindigden vandaag op een piek voor de afgelopen zeven weken. De Euro Stoxx 50 kon uiteindelijk een winst van 1,25% vasthouden, de BEL 20 stond bij het slot van de handel ongeveer een half procent boven het slotniveau van gisteren. Nyrstar ging in de loop van de sessie nog verder onderuit. 4.200 An Post medewerkers leveren een prima service met Zetes track & trace Zetes meldde dat An Post, het nationale postbedrijf van Ierland en een van' de grootste werkgevers van het land, met Zetes een groot project heeft voltooid om de leveringsservice voor zijn klanten te verbeteren. Het contract omvat een elektronische proof of delivery (ePOD) oplossing, waarbij alle 4.200 bezorgers van het bedrijf uitgerust zijn met een 100% papierloos track & trace systeem. Dit is een cruciaal element van de ontwikkelingsstrategie. Met de oplossing van Zetes beoogt An Post vier cruciale doelstellingen: het verbeteren van de algemene klantenervaring bij leveringen door het kunnen verschaffen van realtime traceergegevens, minder handmatige administratie bij proof of delivery (POD) kaarten, kunnen garanderen dat An Post direct kan profiteren van toekomstige ontwikkelingen op het vlak van mobiele technologie en tot slot het verbeteren van van de duurzaamheid binnen het bedrijf door het papierverbruik te verminderen. An Post is wereldwijd het eerste nationale postbedrijf dat alle 4.200 postbezorgers die te voet, met de fiets of met de bestelwagen onderweg zijn, heeft uitgerust met een handheld scanner om leveringen en ontvangsten in realtime te kunnen bevestigen en traceren.