De aandelenmarkten lijken volgens ABN Amro dan ook rustig het jaar uit te kabbelen. Althans, als we in Amsterdam naar de AEX kijken.

Hoewel de stemming niet onvriendelijk is wist de Amsterdamse graadmeter de afgelopen week niet veel terreinwinst te boeken. Op andere aandelenmarkten ging het redelijk goed.

De Duitse beurs wist vorige week wel een nieuw record voor het hele jaar neer te zetten. De toonaangevende index van onze oosterburen, de DAX, staat voor het hele jaar op een winst van zo'n 30%.

Daar kan de AEX, met een niet onverdienstelijke stijging van zo'n 10% sinds het begin van het jaar, volgens ABN Amro eigenlijk een puntje aan zuigen.

De aandelenmarkten lijken volgens ABN Amro dan ook rustig het jaar uit te kabbelen. Althans, als we in Amsterdam naar de AEX kijken. Hoewel de stemming niet onvriendelijk is wist de Amsterdamse graadmeter de afgelopen week niet veel terreinwinst te boeken. Op andere aandelenmarkten ging het redelijk goed. De Duitse beurs wist vorige week wel een nieuw record voor het hele jaar neer te zetten. De toonaangevende index van onze oosterburen, de DAX, staat voor het hele jaar op een winst van zo'n 30%. Daar kan de AEX, met een niet onverdienstelijke stijging van zo'n 10% sinds het begin van het jaar, volgens ABN Amro eigenlijk een puntje aan zuigen.