De Duitse 2-jarige rente is voor het eerst in de geschiedenis teruggevallen tot onder 0%, ze bedroeg op een bepaald moment minus 0,002%.

President Mario Draghi van de Europese Centrale Bank deed een oproep aan de politici. Volgens Draghi is de slagkracht van de centrale bank opgebruikt, het woord is nu aan de politici.

De houdbaarheidsdatum van de euro is volgens Draghi overschreden, tenzij er bijkomende maatregelen worden genomen.

De Spaanse minister de Guindos stelde dat de toekomst van de euro in de komende weken zowel in Italië als in Spanje op het komt te staan.

Visidot (Zetes) verkort verzendtijd bij Saulais van 7 naar 2 minuten

Saulais, de grootste Franse producent van zaailingen, heeft zijn Visidot verificatie systeem uitgebreid. Het in 2008 geïnstalleerde systeem voor de verbetering van de verzendcontrole is nu geperfectioneerd en levert 100% correcte leveringen van de klantenbestellingen op, terwijl de zendingen in een recordtijd worden geverifieerd.

Snelheid, efficiency en klanttevredenheid

In 2008 implementeerde Saulais Zetes Visidot, een oplossing met digitale imaging technologie, om dit probleem op te lossen.. Elke tray met jonge plantjes dat deel uitmaakt van een rolrek wordt met behulp van 2 Datamatrix-labels geïdentificeerd: het eerste bevat de productidentificatie, het tweede de retourgegevens voor de tray.

Bij de verzending worden de rolrekken in een met camera's uitgerust systeem geplaatst. De sensors detecteren de Datamatrix-codes in slechts enkele seconden, ongeacht de plaats waar ze zijn aangebracht en ongeacht de richting waarin ze geplaatst zijn.

De Duitse 2-jarige rente is voor het eerst in de geschiedenis teruggevallen tot onder 0%, ze bedroeg op een bepaald moment minus 0,002%. President Mario Draghi van de Europese Centrale Bank deed een oproep aan de politici. Volgens Draghi is de slagkracht van de centrale bank opgebruikt, het woord is nu aan de politici. De houdbaarheidsdatum van de euro is volgens Draghi overschreden, tenzij er bijkomende maatregelen worden genomen. De Spaanse minister de Guindos stelde dat de toekomst van de euro in de komende weken zowel in Italië als in Spanje op het komt te staan. Visidot (Zetes) verkort verzendtijd bij Saulais van 7 naar 2 minuten Saulais, de grootste Franse producent van zaailingen, heeft zijn Visidot verificatie systeem uitgebreid. Het in 2008 geïnstalleerde systeem voor de verbetering van de verzendcontrole is nu geperfectioneerd en levert 100% correcte leveringen van de klantenbestellingen op, terwijl de zendingen in een recordtijd worden geverifieerd. Snelheid, efficiency en klanttevredenheid In 2008 implementeerde Saulais Zetes Visidot, een oplossing met digitale imaging technologie, om dit probleem op te lossen.. Elke tray met jonge plantjes dat deel uitmaakt van een rolrek wordt met behulp van 2 Datamatrix-labels geïdentificeerd: het eerste bevat de productidentificatie, het tweede de retourgegevens voor de tray. Bij de verzending worden de rolrekken in een met camera's uitgerust systeem geplaatst. De sensors detecteren de Datamatrix-codes in slechts enkele seconden, ongeacht de plaats waar ze zijn aangebracht en ongeacht de richting waarin ze geplaatst zijn.