De verhandelde volumes gaan waarschijnlijk relatief dun blijven.

Dat heeft te maken met het feit dat vandaag in Londen vanwege de viering van het diamanten jubileum van de koningin niet wordt gehandeld. Ook morgen is er in de City geen handel.

Het rendement op de 10-jarige Duitse staatsobligatie bedraagt 1,18%, dat op de 2-jarige staatsobligatie blijft hangen rond 0,01%.

Ook de Brusselse beurs opende vanmorgen lager, met een verlies van ruim een half procent voor de BEL 20, die stilaan toch dreigt terug te vallen richting 2000. Er zijn geen opmerkelijke bewegers, hoewel moet opgemerkt dat D'Ieteren ex-dividend noteert.

Heijmans voornemens prefab activiteiten te verkopen aan Bitter Beton-Systeme

Heijmans is voornemens haar prefab activiteiten (voorheen bekend als Bestcon) te verkopen aan Bitter Beton-Systeme GmbH, gevestigd in Goch, Duitsland. Bitter Beton-Systeme produceert prefab betonelementen voor zowel de woning- en utiliteitsbouw, als ook voor de agro industrie.

Eind 2011 heeft Heijmans haar prefab activiteiten omgevormd tot een interne productiefaciliteit. Bitter Beton- Systeme wil de afgeslankte faciliteit toevoegen aan de eigen organisatie en de productie op de locatie in Best voortzetten.

Naar verwachting zal een transactie inclusief afspraken voor meerjarige operationele samenwerking op korte termijn afgerond kunnen worden. Voor Heijmans zal de desinvestering leiden tot een beperkt negatief transactieresultaat.

De verhandelde volumes gaan waarschijnlijk relatief dun blijven. Dat heeft te maken met het feit dat vandaag in Londen vanwege de viering van het diamanten jubileum van de koningin niet wordt gehandeld. Ook morgen is er in de City geen handel. Het rendement op de 10-jarige Duitse staatsobligatie bedraagt 1,18%, dat op de 2-jarige staatsobligatie blijft hangen rond 0,01%. Ook de Brusselse beurs opende vanmorgen lager, met een verlies van ruim een half procent voor de BEL 20, die stilaan toch dreigt terug te vallen richting 2000. Er zijn geen opmerkelijke bewegers, hoewel moet opgemerkt dat D'Ieteren ex-dividend noteert. Heijmans voornemens prefab activiteiten te verkopen aan Bitter Beton-Systeme Heijmans is voornemens haar prefab activiteiten (voorheen bekend als Bestcon) te verkopen aan Bitter Beton-Systeme GmbH, gevestigd in Goch, Duitsland. Bitter Beton-Systeme produceert prefab betonelementen voor zowel de woning- en utiliteitsbouw, als ook voor de agro industrie. Eind 2011 heeft Heijmans haar prefab activiteiten omgevormd tot een interne productiefaciliteit. Bitter Beton- Systeme wil de afgeslankte faciliteit toevoegen aan de eigen organisatie en de productie op de locatie in Best voortzetten. Naar verwachting zal een transactie inclusief afspraken voor meerjarige operationele samenwerking op korte termijn afgerond kunnen worden. Voor Heijmans zal de desinvestering leiden tot een beperkt negatief transactieresultaat.