De koersdaling van 2011 tot midden 2012 loopt nagenoeg parallel met de koersval van verschillende Europese nutsbedrijven.

Maar sinds de zomer van 2012 lijkt de koers losgekoppeld te zijn van deze sector en een eigen weg hoger te zoeken.

Momenteel test de koers de belangrijke weerstand van 40 euro. Van Herck mikt in de komende dagen en weken op een opwaartse uitbraak en wendt een korte neerwaartse correctie aan om in deze Franse kabelproducent te stappen.

Bij een opwaartse uitbraak rekent hij op een verdere stijging tot de volgende weerstandszone in de buurt van 50 euro. Op de daggrafiek is het belang van de weerstand van 40 euro duidelijk merkbaar.

De koers "aarzelde" de afgelopen dagen en een korte terugval naar de steun op 37,25 euro is niet uit te sluiten. Vandaar dat Van Herck een opbouwenadvies geeft om een terugval op korte termijn als een instapmoment te beschouwen.

De koersdaling van 2011 tot midden 2012 loopt nagenoeg parallel met de koersval van verschillende Europese nutsbedrijven. Maar sinds de zomer van 2012 lijkt de koers losgekoppeld te zijn van deze sector en een eigen weg hoger te zoeken. Momenteel test de koers de belangrijke weerstand van 40 euro. Van Herck mikt in de komende dagen en weken op een opwaartse uitbraak en wendt een korte neerwaartse correctie aan om in deze Franse kabelproducent te stappen. Bij een opwaartse uitbraak rekent hij op een verdere stijging tot de volgende weerstandszone in de buurt van 50 euro. Op de daggrafiek is het belang van de weerstand van 40 euro duidelijk merkbaar. De koers "aarzelde" de afgelopen dagen en een korte terugval naar de steun op 37,25 euro is niet uit te sluiten. Vandaar dat Van Herck een opbouwenadvies geeft om een terugval op korte termijn als een instapmoment te beschouwen.