Tegen deze achtergrond is het volgens Dexia begrijpelijk dat de aandelenmarkten het moeilijk hadden om kordaat hogerop te klimmen.

Nochtans de waarderingen zijn geenszins duur, de derdekwartaalresultaten vielen best mee, het dividendrendement is hoger dan het obligatierendement, de liquiditeiten bij de institutionele en particuliere beleggers zijn overvloedig.

Het blijft volgens Dexia duidelijk dat de dubbele beurscrisis (maart 2000 - maart 2003 en juli 2007 - maart 2009) heel veel averij heeft aangericht in de meeste portefeuilles.

De ineenstorting van heel wat financiële goedhuisvader aandelen heeft het vertrouwen geschokt. De meeste van die aandelen hebben niet echt geprofiteerd van het hoopvolle beursherstel sinds maart 2009.

Tegen deze achtergrond is het volgens Dexia begrijpelijk dat de aandelenmarkten het moeilijk hadden om kordaat hogerop te klimmen. Nochtans de waarderingen zijn geenszins duur, de derdekwartaalresultaten vielen best mee, het dividendrendement is hoger dan het obligatierendement, de liquiditeiten bij de institutionele en particuliere beleggers zijn overvloedig. Het blijft volgens Dexia duidelijk dat de dubbele beurscrisis (maart 2000 - maart 2003 en juli 2007 - maart 2009) heel veel averij heeft aangericht in de meeste portefeuilles. De ineenstorting van heel wat financiële goedhuisvader aandelen heeft het vertrouwen geschokt. De meeste van die aandelen hebben niet echt geprofiteerd van het hoopvolle beursherstel sinds maart 2009.