Om het probleem van het overgewicht te bestrijden, werden krachtige maatregelen aangekondigd. Dubai betaalt namelijk de inwoners in goud om overgewicht te bestrijden. De uitdaging is echter niet van de minste: wie minstens 2 kilo goud binnen 30 dagen verliest, krijgt een beloning.

De actie "Your Weight In Gold" voorziet dat iedereen die zijn 2 kilo's heeft kwijtgespeeld 2 gram puur goud ontvangt. Een grote hoeveelheid is dat uiteraard niet, maar het kan wel andere landen op ideeën brengen en daar kan de goudprijs uiteindelijk alleen maar beter van worden.

Om het probleem van het overgewicht te bestrijden, werden krachtige maatregelen aangekondigd. Dubai betaalt namelijk de inwoners in goud om overgewicht te bestrijden. De uitdaging is echter niet van de minste: wie minstens 2 kilo goud binnen 30 dagen verliest, krijgt een beloning. De actie "Your Weight In Gold" voorziet dat iedereen die zijn 2 kilo's heeft kwijtgespeeld 2 gram puur goud ontvangt. Een grote hoeveelheid is dat uiteraard niet, maar het kan wel andere landen op ideeën brengen en daar kan de goudprijs uiteindelijk alleen maar beter van worden.