De analisten van ABN Amro moesten hun opinie dientengevolge verlagen naar houden, maar zien nu potentieel voor koersherstel.

De redenen voor de negatievere prognoses in november kunnen verdwijnen in het nieuwe jaar. De situatie bij de titanium dioxide (TiO2) divisie blijft zorgwekkend, maar andere onderdelen presteren goed.

Nu de bouwactiviteit toeneemt in China en de Verenigde Staten kunnen de problemen bij TiO 2 ook afzwakken.

DuPont is een goed gediversifieerd bedrijf met een uitstekende Agro/Zaden en Voedsel (Danisco) divisie en brengt vele innovatieve producten met grote snelheid op de markt.

Het aandeel kan ook nog stijgen omdat het concern bespaart op energie- en grondstofkosten door lagere gasprijzen. ABN Amro verhoogt de opinie naar kopen.

De analisten van ABN Amro moesten hun opinie dientengevolge verlagen naar houden, maar zien nu potentieel voor koersherstel. De redenen voor de negatievere prognoses in november kunnen verdwijnen in het nieuwe jaar. De situatie bij de titanium dioxide (TiO2) divisie blijft zorgwekkend, maar andere onderdelen presteren goed. Nu de bouwactiviteit toeneemt in China en de Verenigde Staten kunnen de problemen bij TiO 2 ook afzwakken. DuPont is een goed gediversifieerd bedrijf met een uitstekende Agro/Zaden en Voedsel (Danisco) divisie en brengt vele innovatieve producten met grote snelheid op de markt. Het aandeel kan ook nog stijgen omdat het concern bespaart op energie- en grondstofkosten door lagere gasprijzen. ABN Amro verhoogt de opinie naar kopen.