Ter handhaving en uitbreiding van de marktpositie zullen schaalvergroting en productspecialisatie noodzakelijk zijn. Daar is verdere verbetering van de bedrijfsresultaten voor nodig.

Verdere investering in Nutrition op de bestaande marge van ruim 20% kan een verhoging van de totale bedrijfsmarge betekenen ten opzichte van de huidige lagere marges van 11% voor Performance Materials en 7% van Polymer Intermediates.

De goede lange termijn vooruitzichten voor Performance Materials en de sterke wereldmarkt positie voor Polymer Intermediates zullen op termijn bij eventuele verkoop een aantrekkelijke opbrengst kunnen vormen. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies aanbevolen.

Ter handhaving en uitbreiding van de marktpositie zullen schaalvergroting en productspecialisatie noodzakelijk zijn. Daar is verdere verbetering van de bedrijfsresultaten voor nodig. Verdere investering in Nutrition op de bestaande marge van ruim 20% kan een verhoging van de totale bedrijfsmarge betekenen ten opzichte van de huidige lagere marges van 11% voor Performance Materials en 7% van Polymer Intermediates. De goede lange termijn vooruitzichten voor Performance Materials en de sterke wereldmarkt positie voor Polymer Intermediates zullen op termijn bij eventuele verkoop een aantrekkelijke opbrengst kunnen vormen. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies aanbevolen.