Er zijn op de eerste plaats de cijfers van KBC, met die van DSM als goede tweede. Daarnaast komen ook nog Munich Re, Xstrata, Lanxess en Prysmian met cijfers.

Vanaf volgende week komen alleen nog kleinere bedrijven met cijfers, de meeste zwaargewichten zijn inmiddels de revue gepasseerd. Op Wall Street is het uitkijken naar de resultaten van Hecla Mining en natuurlijk die van Disney.

AEX kan naar oude top op 337,20

Voor wat betreft het technisch beeld geldt volgens ABN Amro dat de AEX is afgeketst op de bovenkant van het stijgende trendkanaal van de afgelopen maanden. Vorige week werd druk gezet op de voorgaande top (nu de eerste steun), gevormd rond 322,64.

Een slot hieronder kan een correctieve fase uitlokken richting de dubbele steun in de zone 313 - 311. Een uitbraak door de bovenkant van het trendkanaal is nodig om de oude top 337,20 op te kunnen zoeken. Dit scenario maakt na de stijging van vorige week het meeste kans op slagen.

Er zijn op de eerste plaats de cijfers van KBC, met die van DSM als goede tweede. Daarnaast komen ook nog Munich Re, Xstrata, Lanxess en Prysmian met cijfers. Vanaf volgende week komen alleen nog kleinere bedrijven met cijfers, de meeste zwaargewichten zijn inmiddels de revue gepasseerd. Op Wall Street is het uitkijken naar de resultaten van Hecla Mining en natuurlijk die van Disney. AEX kan naar oude top op 337,20 Voor wat betreft het technisch beeld geldt volgens ABN Amro dat de AEX is afgeketst op de bovenkant van het stijgende trendkanaal van de afgelopen maanden. Vorige week werd druk gezet op de voorgaande top (nu de eerste steun), gevormd rond 322,64. Een slot hieronder kan een correctieve fase uitlokken richting de dubbele steun in de zone 313 - 311. Een uitbraak door de bovenkant van het trendkanaal is nodig om de oude top 337,20 op te kunnen zoeken. Dit scenario maakt na de stijging van vorige week het meeste kans op slagen.