Hoewel heel wat grote namen de revue al zijn gepasseerd, wordt het deze week zowat de drukste week van deze kwartaalperiode wat de rapportering betreft. Maandag is traditioneel een vrij rustige dag, maar vandaag stonden toch al meteen de resultaten van McDonald's op de agenda.

Echt overtuigen met de cijfers deed de fastfoodketen niet. De nettowinst is over het derde kwartaal met 4,10% gestegen, waarbij de omzet in de bestaande restaurants onder de verwachtingen van de analisten uitkwam. De koers van McDonald's noteert dan ook zowat anderhalf procent in het rood.

Hoewel heel wat grote namen de revue al zijn gepasseerd, wordt het deze week zowat de drukste week van deze kwartaalperiode wat de rapportering betreft. Maandag is traditioneel een vrij rustige dag, maar vandaag stonden toch al meteen de resultaten van McDonald's op de agenda. Echt overtuigen met de cijfers deed de fastfoodketen niet. De nettowinst is over het derde kwartaal met 4,10% gestegen, waarbij de omzet in de bestaande restaurants onder de verwachtingen van de analisten uitkwam. De koers van McDonald's noteert dan ook zowat anderhalf procent in het rood.