Op het vlak van bedrijfsresultaten wordt het deze week in Europa een vrij drukke week, waarbij op de eerste plaats in Brussel een paar grote namen met de bedrijfsresultaten komen. Hierbij moet er natuurlijk rekening geworden met het feit dat 1 mei in verschillende Europese landen een feestdag is.

Morgen komen in Brussel Umicore en AB-InBev verslag uitbrengen over de gang van zaken in het voorbije kwartaal. De dag nadien is het de beurt aan Belgacom, waarna donderdag Royal Dutch Shell, DSM en Delta Lloyd komen rapporteren. Vrijdag is het vervolgens de beurt aan AGM.

Op het vlak van bedrijfsresultaten wordt het deze week in Europa een vrij drukke week, waarbij op de eerste plaats in Brussel een paar grote namen met de bedrijfsresultaten komen. Hierbij moet er natuurlijk rekening geworden met het feit dat 1 mei in verschillende Europese landen een feestdag is. Morgen komen in Brussel Umicore en AB-InBev verslag uitbrengen over de gang van zaken in het voorbije kwartaal. De dag nadien is het de beurt aan Belgacom, waarna donderdag Royal Dutch Shell, DSM en Delta Lloyd komen rapporteren. Vrijdag is het vervolgens de beurt aan AGM.