Morgen wordt voor een bedrag van 37 miljard dollar aan obligaties met een looptijd van drie jaar verkocht, de dag nadien gaat het om een veiling van staatsobligaties met een looptijd van tien jaar voor een bedrag van 23 miljard dollar.

Belangrijk wordt vrijdag ook de veiling van staatsobligaties met een looptijd van 30 jaar voor een bedrag van 15 miljard dollar. Volgens een verklaring van de Amerikaanse regering volstaat het huidige veilingsplan om de financiële behoeften van de overheid op te vangen.

Dit jaar wil de overheid meer Treasury Inflation-Protected Securities of TIPS, inflatiegebonden obligaties, gaan uitgeven. In het laatste kwartaal wil de schatkist ook het maximum plafond verhogen dat ze maximum aan schulden mag uitgeven.

Morgen wordt voor een bedrag van 37 miljard dollar aan obligaties met een looptijd van drie jaar verkocht, de dag nadien gaat het om een veiling van staatsobligaties met een looptijd van tien jaar voor een bedrag van 23 miljard dollar. Belangrijk wordt vrijdag ook de veiling van staatsobligaties met een looptijd van 30 jaar voor een bedrag van 15 miljard dollar. Volgens een verklaring van de Amerikaanse regering volstaat het huidige veilingsplan om de financiële behoeften van de overheid op te vangen. Dit jaar wil de overheid meer Treasury Inflation-Protected Securities of TIPS, inflatiegebonden obligaties, gaan uitgeven. In het laatste kwartaal wil de schatkist ook het maximum plafond verhogen dat ze maximum aan schulden mag uitgeven.