De winst was met USD 0,06 per aandeel conform de gemiddelde verwachting van analisten en veel effect ging er volgens ABN Amro dan ook niet vanuit op de aandelenmarkten.

Deze week komt het resultatenseizoen vooral in de Verenigde Staten echt op stoom. Veel investment banks zoals Goldman Sachs, JP Morgan en Morgan Stanley zullen hun resultaten publiceren.

Daarnaast zal volgens ABN Amro worden uitgekeken naar de cijfers van General Electric, Intel en Schlumberger.

In Europa komen het Franse Carrefour en het Nederlandse ASML met hun resultaten. Op macro-economisch gebied zal de aandacht uitgaan naar de eerste schatting voor de economische groei in Duitsland in het laatste kwartaal van 2012. Daarnaast komen uit de Verenigde Staten gegevens over de woningbouw en de industriële productie.

De winst was met USD 0,06 per aandeel conform de gemiddelde verwachting van analisten en veel effect ging er volgens ABN Amro dan ook niet vanuit op de aandelenmarkten. Deze week komt het resultatenseizoen vooral in de Verenigde Staten echt op stoom. Veel investment banks zoals Goldman Sachs, JP Morgan en Morgan Stanley zullen hun resultaten publiceren. Daarnaast zal volgens ABN Amro worden uitgekeken naar de cijfers van General Electric, Intel en Schlumberger. In Europa komen het Franse Carrefour en het Nederlandse ASML met hun resultaten. Op macro-economisch gebied zal de aandacht uitgaan naar de eerste schatting voor de economische groei in Duitsland in het laatste kwartaal van 2012. Daarnaast komen uit de Verenigde Staten gegevens over de woningbouw en de industriële productie.