De centrale banken houden zich klaar om in te grijpen wanneer de Griekse verkiezingen geen duidelijke uitslag opleveren of wanneer SYRIZA aan de macht komt, de partij die zich tegen de beparingsmaatregelen heeft gekeerd. Vraag blijft of de centrale banken inderdaad de liquiditeit op de markten zullen moeten garanderen.

Downgrading Europese banken

Moody's waarschuwde vanmorgen na de downgrading van een aantal Europese banken dat een Griekse exit uit de eurozone nog meer downgradings zou veroorzaken. Toch valt op dat de financiële markten momenteel de zaken nog steeds door een vrij rooskleurige bril bekijken.

De Europese beurzen zijn vanmorgen hoger geopend, met winsten die voor de belangrijkste indices oplopen tot in de buurt van een half procent.

De Euro Stoxx 50 opende een kwart procent hoger, terwijl in Brussel de BEL 20 een winst van ruim een kwart procent laat optekenen. Opvallende uitschieters zijn er evenwel niet.

Belgacom blijft Waasland-Beveren en Charleroi steunen

Op 24 mei werd Waasland-Beveren de verdiende winnaar van de eindronde van het 2de klasse voetbal en speelt volgend seizoen net als kampioen Sporting Charleroi in 1ste klasse.

Belgacom is sponsor van zowel Sporting Charleroi als Waasland-Beveren.

Belgacom gaat bovendien door met de succesvolle samenwerking met beide clubs: ook volgend seizoen zijn alle thuiswedstrijden van Sporting Charleroi en Waasland-Beveren exclusief én gratis te zien op Belgacom TV.

Belgacom sloot immers met Sporting Charleroi en Waasland-Beveren voor hun thuiswedstrijden in 1ste klasse een exclusief akkoord af, voor de televisie, internet- en mobiele rechten.

Belgacom is sinds november 2011 sponsor van zowel Sporting Charleroi als van Waasland-Beveren en is dus net als de supporters opgetogen over deze prachtige resultaten en feliciteert spelers, bestuur en staf van beide clubs en wenst hen nu al een schitterend seizoen 2012-2013 in 1ste klasse.

De centrale banken houden zich klaar om in te grijpen wanneer de Griekse verkiezingen geen duidelijke uitslag opleveren of wanneer SYRIZA aan de macht komt, de partij die zich tegen de beparingsmaatregelen heeft gekeerd. Vraag blijft of de centrale banken inderdaad de liquiditeit op de markten zullen moeten garanderen.Downgrading Europese banken Moody's waarschuwde vanmorgen na de downgrading van een aantal Europese banken dat een Griekse exit uit de eurozone nog meer downgradings zou veroorzaken. Toch valt op dat de financiële markten momenteel de zaken nog steeds door een vrij rooskleurige bril bekijken. De Europese beurzen zijn vanmorgen hoger geopend, met winsten die voor de belangrijkste indices oplopen tot in de buurt van een half procent. De Euro Stoxx 50 opende een kwart procent hoger, terwijl in Brussel de BEL 20 een winst van ruim een kwart procent laat optekenen. Opvallende uitschieters zijn er evenwel niet.Belgacom blijft Waasland-Beveren en Charleroi steunen Op 24 mei werd Waasland-Beveren de verdiende winnaar van de eindronde van het 2de klasse voetbal en speelt volgend seizoen net als kampioen Sporting Charleroi in 1ste klasse. Belgacom is sponsor van zowel Sporting Charleroi als Waasland-Beveren. Belgacom gaat bovendien door met de succesvolle samenwerking met beide clubs: ook volgend seizoen zijn alle thuiswedstrijden van Sporting Charleroi en Waasland-Beveren exclusief én gratis te zien op Belgacom TV. Belgacom sloot immers met Sporting Charleroi en Waasland-Beveren voor hun thuiswedstrijden in 1ste klasse een exclusief akkoord af, voor de televisie, internet- en mobiele rechten. Belgacom is sinds november 2011 sponsor van zowel Sporting Charleroi als van Waasland-Beveren en is dus net als de supporters opgetogen over deze prachtige resultaten en feliciteert spelers, bestuur en staf van beide clubs en wenst hen nu al een schitterend seizoen 2012-2013 in 1ste klasse.