De Spaanse premier Mariano Rajoy is waarschijnlijk een zeer tevreden man, want hij is alleszins voorlopig van een vervelend probleem verlost. De Spaanse rente is in de afgelopen weken namelijk gedaald. De dwang om externe hulp te moeten vragen, is daardoor afgenomen.

De Europese commissaris Olli Rehn vertelde vanmorgen in een Spaanse krant dat het land inderdaad weer op de goede weg is. Toch verklaarde Rehn in een interview afgenomen door El Pais dat de kansen dat Spanje om hulp moet vragen nog niet volledig verdwenen zijn.

De Spaanse premier Mariano Rajoy is waarschijnlijk een zeer tevreden man, want hij is alleszins voorlopig van een vervelend probleem verlost. De Spaanse rente is in de afgelopen weken namelijk gedaald. De dwang om externe hulp te moeten vragen, is daardoor afgenomen. De Europese commissaris Olli Rehn vertelde vanmorgen in een Spaanse krant dat het land inderdaad weer op de goede weg is. Toch verklaarde Rehn in een interview afgenomen door El Pais dat de kansen dat Spanje om hulp moet vragen nog niet volledig verdwenen zijn.