Dat heeft vooral te maken met de sterke prestatie van Hewlett-Packard, dat circa 4% boven het slotniveau van afgelopen vrijdag noteert. De bekende belegger Carl Icahn zou bezig zijn om een positie in het aandeel op te bouwen, kwestie van het management onder druk te zetten.

Wat het algemeen beursklimaat betreft, blijven verschillende wild cars open. Het is momenteel bijzonder moeilijk te voorspellen in welke richting de economie zal evolueren. Het zou dus kunnen vriezen, maar ook dooien. Positief is in ieder geval dat de werkloosheidsgraad in november is teruggevallen tot 7,70%.

Dat heeft vooral te maken met de sterke prestatie van Hewlett-Packard, dat circa 4% boven het slotniveau van afgelopen vrijdag noteert. De bekende belegger Carl Icahn zou bezig zijn om een positie in het aandeel op te bouwen, kwestie van het management onder druk te zetten. Wat het algemeen beursklimaat betreft, blijven verschillende wild cars open. Het is momenteel bijzonder moeilijk te voorspellen in welke richting de economie zal evolueren. Het zou dus kunnen vriezen, maar ook dooien. Positief is in ieder geval dat de werkloosheidsgraad in november is teruggevallen tot 7,70%.