Alleen dan kan het land volgens Theodoor Gilissen Bankiers voldoen aan de voorwaarden voor uitbetaling van de volgende tranche van het IMF en de EU landen.

De maatregelen die vorige week werden aangekondigd, zoals een extra belastingheffing op onroerend goed, zullen volgens het IMF niet het gewenste resultaat opleveren.

In plaats van verdere belastingverhogingen moeten de Grieken meer doen aan het tegengaan van belastingontduiking en het verkleinen van de publieke sector. Gisteren vond verder overleg plaatsvinden tussen de betrokken partijen.

Alleen dan kan het land volgens Theodoor Gilissen Bankiers voldoen aan de voorwaarden voor uitbetaling van de volgende tranche van het IMF en de EU landen. De maatregelen die vorige week werden aangekondigd, zoals een extra belastingheffing op onroerend goed, zullen volgens het IMF niet het gewenste resultaat opleveren. In plaats van verdere belastingverhogingen moeten de Grieken meer doen aan het tegengaan van belastingontduiking en het verkleinen van de publieke sector. Gisteren vond verder overleg plaatsvinden tussen de betrokken partijen.