In Brussel bedraagt het verlies voor de BEL 20 inmiddels al meer dan anderhalf procent. Bekaert, KBC en Nyrstar zijn momenteel de sterkste dalers binnen de index.

Eigenlijk onderscheidt alleen AB-InBev zich in positieve zin, het uitkoopbod legt vanzelfsprekend een stevige bodem onder de koers van Telenet.

De druk op Griekenland neemt toe om zachtere voorwaarden voor het besparingsplan te vragen. Vandaag is er een algemene staking gepland, maar vraag is of die veel zal uithalen.

Volgens Petros Christodoulou begrijpen de Grieken maar al te goed dat er geen alternatieven zijn, een exit uit de eurozone zou helemaal een ramp betekenen.

Ahold draagt PwC voor als externe accountant vanaf 2013

Ahold maakte vandaag bekend dat de Raad van Commissarissen PwC zal voordragen als externe accountant met ingang van het boekjaar 2013 op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders 2013.

Deze voordracht volgt op een competitieve tender die Ahold heeft uitgevoerd met het oog op corporate governance aanbevelingen. De huidige accountant, Deloitte, voert de controle over het boekjaar 2012 uit.

Het bestuur van Ahold dankt Deloitte, haar partners en de medewerkers die de accountantscontrole van Ahold meer dan 25 jaar hebben uitgevoerd.

In Brussel bedraagt het verlies voor de BEL 20 inmiddels al meer dan anderhalf procent. Bekaert, KBC en Nyrstar zijn momenteel de sterkste dalers binnen de index. Eigenlijk onderscheidt alleen AB-InBev zich in positieve zin, het uitkoopbod legt vanzelfsprekend een stevige bodem onder de koers van Telenet. De druk op Griekenland neemt toe om zachtere voorwaarden voor het besparingsplan te vragen. Vandaag is er een algemene staking gepland, maar vraag is of die veel zal uithalen. Volgens Petros Christodoulou begrijpen de Grieken maar al te goed dat er geen alternatieven zijn, een exit uit de eurozone zou helemaal een ramp betekenen.Ahold draagt PwC voor als externe accountant vanaf 2013 Ahold maakte vandaag bekend dat de Raad van Commissarissen PwC zal voordragen als externe accountant met ingang van het boekjaar 2013 op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders 2013. Deze voordracht volgt op een competitieve tender die Ahold heeft uitgevoerd met het oog op corporate governance aanbevelingen. De huidige accountant, Deloitte, voert de controle over het boekjaar 2012 uit. Het bestuur van Ahold dankt Deloitte, haar partners en de medewerkers die de accountantscontrole van Ahold meer dan 25 jaar hebben uitgevoerd.