Maar nu dreigt de Golden State zelf in nauwe schoentjes te raken. De droogte in Californië begint angstwekkende vormen aan te nemen, de situatie evolueert van kwaad naar erger. Berkeley professor Lynn Ingram waarschuwt dat het ergste nog moet komen.

De staat dreigt te worden geconfronteerd met de ergste droogte in 200 jaar, met alle gevolgen van dien voor landbouw en fruitteelt.

Volgens Ingram is de 20ste eeuw naar Californische normen extreem nat geweest en zal de situatie in de komende jaren zich normaliseren. Dat betekent dat de staat zich zal moeten opmaken voor een toestand van megadroogte.

Maar nu dreigt de Golden State zelf in nauwe schoentjes te raken. De droogte in Californië begint angstwekkende vormen aan te nemen, de situatie evolueert van kwaad naar erger. Berkeley professor Lynn Ingram waarschuwt dat het ergste nog moet komen. De staat dreigt te worden geconfronteerd met de ergste droogte in 200 jaar, met alle gevolgen van dien voor landbouw en fruitteelt. Volgens Ingram is de 20ste eeuw naar Californische normen extreem nat geweest en zal de situatie in de komende jaren zich normaliseren. Dat betekent dat de staat zich zal moeten opmaken voor een toestand van megadroogte.