Drijven op een zee van schulden leidt onvermijdelijk tot deverdrinkingsdood, aldus Paul. Alle centrale banken in de wereld zijn volop bezig met geld te drukken, geld dat als puntje bij paaltje komt geen echte waarde heeft. Centrale banken als de FED hebben dus een revolver op het eigen hoofd gedrukt.

De consequenties van de monetaire politiek gevoerd door de FED zijn volgens Paul overduidelijk: de beurzen gaan een bijzonder moeilijke periode tegemoet. De artificiële schuldenzee zal vroeg of laat onverwacht opdrogen en dat zal de beleggers met de mond vol tanden zetten.

Drijven op een zee van schulden leidt onvermijdelijk tot deverdrinkingsdood, aldus Paul. Alle centrale banken in de wereld zijn volop bezig met geld te drukken, geld dat als puntje bij paaltje komt geen echte waarde heeft. Centrale banken als de FED hebben dus een revolver op het eigen hoofd gedrukt. De consequenties van de monetaire politiek gevoerd door de FED zijn volgens Paul overduidelijk: de beurzen gaan een bijzonder moeilijke periode tegemoet. De artificiële schuldenzee zal vroeg of laat onverwacht opdrogen en dat zal de beleggers met de mond vol tanden zetten.