Economisch zou het allemaal een stuk beter gaan, ook het probleem van de werkloosheid zou er eentje van tijdelijke aard zijn. Het Witte Huis slaagt er echter hoe langer hoe minder in om de landgenoten te overtuigen van het waarheidsgehalte van haar verklaringen.

Driekwart van de Amerikanen gelooft dat ergste nog moet komen, ze zijn van mening dat de crisis verre van over is. Steeds meer Amerikanen slagen er niet meer in om de rekening van hun kredietkaart te betalen, iets meer dan de helft kan zich geen eigen huis meer veroorloven. President Obama mag vertellen wat hij wil, zijn landgenoten geloven hem niet meer.

Economisch zou het allemaal een stuk beter gaan, ook het probleem van de werkloosheid zou er eentje van tijdelijke aard zijn. Het Witte Huis slaagt er echter hoe langer hoe minder in om de landgenoten te overtuigen van het waarheidsgehalte van haar verklaringen. Driekwart van de Amerikanen gelooft dat ergste nog moet komen, ze zijn van mening dat de crisis verre van over is. Steeds meer Amerikanen slagen er niet meer in om de rekening van hun kredietkaart te betalen, iets meer dan de helft kan zich geen eigen huis meer veroorloven. President Obama mag vertellen wat hij wil, zijn landgenoten geloven hem niet meer.