Khoon Goh, head of market economics and strategy bij ANZ National Bank Ltd. in Wellington, is van mening dat deze positieve trend zich ook in de komende dagen zal doorzetten.

Deze week wordt nog een bijzonder drukke week wat de publicatie van bedrijfsresultaten betreft. De beter dan verwachte resultaten zijn rechtstreeks verantwoordelijk voor het optimisme bij de beleggers.

Meer dan 40% van de beleggers ziet nog steeds kansen weggelegd, zo bleek uit een enquête uitgevoerd door Bloomberg. Niet alleen in de VS verbeteren de indicatoren, ook in Europa gebeurt hetzelfde.

Khoon Goh, head of market economics and strategy bij ANZ National Bank Ltd. in Wellington, is van mening dat deze positieve trend zich ook in de komende dagen zal doorzetten. Deze week wordt nog een bijzonder drukke week wat de publicatie van bedrijfsresultaten betreft. De beter dan verwachte resultaten zijn rechtstreeks verantwoordelijk voor het optimisme bij de beleggers. Meer dan 40% van de beleggers ziet nog steeds kansen weggelegd, zo bleek uit een enquête uitgevoerd door Bloomberg. Niet alleen in de VS verbeteren de indicatoren, ook in Europa gebeurt hetzelfde.