Pas boven 343,20 neemt dit zwakke beeld enigszins af en kan een counter trendbeweging worden ingezet richting respectievelijk 351,20 en de (gebroken) trendlijn die nu op grofweg 363 punten ligt.

Draait de koers onder de 343,20 en blijft het proces van lagere toppen en bodems intact, dan liggen verdere dalingen in het vooruitzicht.

Waar Philips twee weken geleden met een winstwaarschuwing kwam, was het de afgelopen week de beurt aan AkzoNobel en TomTom.

De winstwaarschuwing van AkzoNobel was onder meer het gevolg van eenmalige factoren en uitdagende marktomstandigheden in de ontwikkelde markten.

Als gevolg van de winstwaarschuwing is de opinie van AkzoNobel bij ABN Amro verlaagd naar Houden. De forse waarschuwing van TomTom was te wijten aan de verkopen die harder waren gedaald dan verwacht.

Pas boven 343,20 neemt dit zwakke beeld enigszins af en kan een counter trendbeweging worden ingezet richting respectievelijk 351,20 en de (gebroken) trendlijn die nu op grofweg 363 punten ligt. Draait de koers onder de 343,20 en blijft het proces van lagere toppen en bodems intact, dan liggen verdere dalingen in het vooruitzicht. Waar Philips twee weken geleden met een winstwaarschuwing kwam, was het de afgelopen week de beurt aan AkzoNobel en TomTom. De winstwaarschuwing van AkzoNobel was onder meer het gevolg van eenmalige factoren en uitdagende marktomstandigheden in de ontwikkelde markten. Als gevolg van de winstwaarschuwing is de opinie van AkzoNobel bij ABN Amro verlaagd naar Houden. De forse waarschuwing van TomTom was te wijten aan de verkopen die harder waren gedaald dan verwacht.