Het vierde punt betreft de inbreuk op het merkenrecht voor het gebruik van de afkorting van de indexopties gebaseerd op de AEX die worden verhandeld op TOM MTF. BinckBank beraadt zich op de impact van het vonnis en de te nemen stappen.

TOM MTF is een beurs in Nederland voor aandelen en opties en streeft naar een optimale marktwerking tussen beurzen.

Om klanten te kunnen garanderen dat zij altijd de beste prijs voor een order krijgen, heeft TOM een zoekmachine ontwikkeld ('TOM Smart Execution) die, sneller dan met het blote oog waarneembaar is, de prijzen tussen beurzen vergelijkt.

Vervolgens voert de zoekmachine de order uit op de beurs waar de meest gunstige prijs van het moment gevonden is.

Inmiddels heeft TOM een aanzienlijke positie verworven in de aandelen- en optiehandel. De aandeelhouders van TOM zijn: ABN AMRO Bank, BinckBank, IMC, Nasdaq OMX en Optiver.

Het vierde punt betreft de inbreuk op het merkenrecht voor het gebruik van de afkorting van de indexopties gebaseerd op de AEX die worden verhandeld op TOM MTF. BinckBank beraadt zich op de impact van het vonnis en de te nemen stappen. TOM MTF is een beurs in Nederland voor aandelen en opties en streeft naar een optimale marktwerking tussen beurzen. Om klanten te kunnen garanderen dat zij altijd de beste prijs voor een order krijgen, heeft TOM een zoekmachine ontwikkeld ('TOM Smart Execution) die, sneller dan met het blote oog waarneembaar is, de prijzen tussen beurzen vergelijkt. Vervolgens voert de zoekmachine de order uit op de beurs waar de meest gunstige prijs van het moment gevonden is. Inmiddels heeft TOM een aanzienlijke positie verworven in de aandelen- en optiehandel. De aandeelhouders van TOM zijn: ABN AMRO Bank, BinckBank, IMC, Nasdaq OMX en Optiver.