Hij verwees naar een song van Blood, Sweat & Tears, de Amerikaanse rockgroep die ooit zong "What goes up, most come down", waar Curry aan toevoegt dat het omgekeerde ook geldt. De tweede reden is dat de opwaartse beweging bij het goud door de andere edelmetalen werd bevestigd.

Zilver deed het zelfs nog beter dan het goud, de zilverprijs steeg donderdag alleen al met 5%. De derde reden is misschien wel de belangrijkste: grote institutionele beleggers als George Soros en John Paulson hebben hun posities in goud afgebouwd, zodat er bijna geen verkopers meer overblijven.

Hij verwees naar een song van Blood, Sweat & Tears, de Amerikaanse rockgroep die ooit zong "What goes up, most come down", waar Curry aan toevoegt dat het omgekeerde ook geldt. De tweede reden is dat de opwaartse beweging bij het goud door de andere edelmetalen werd bevestigd. Zilver deed het zelfs nog beter dan het goud, de zilverprijs steeg donderdag alleen al met 5%. De derde reden is misschien wel de belangrijkste: grote institutionele beleggers als George Soros en John Paulson hebben hun posities in goud afgebouwd, zodat er bijna geen verkopers meer overblijven.