Tevens werd een bruto dividend van 0,96 euro per aandeel goedgekeurd. Dit betekent een verhoging van 10 %. Netto komt dit neer op 0,72 euro per aandeel.

Op de algemene vergadering werd ook overgegaan tot de benoeming van drie nieuwe bestuurders, met name de heer Mark Stulens, algemeen directeur Benelux van SCR-Sibelco NV, de heer Patrick Michielsen, partner Merodis BVBA, en de heer Jan Michielsen, algemeen directeur van miko pac.

Uittredend bestuurders zijn de heren Willy Menève, ex-CEO van de Miko-groep, en Aloïs Michielsen, voorzitter van de raad van bestuur van Solvay NV.

Frans Michielsen, huidig CEO en gedelegeerd bestuurder, kondigde aan dat hij, na een carrière van nagenoeg 40 jaar, de fakkel zal overdragen aan Frans Van Tilborg. Frans Van Tilborg werkt al 20 jaar bij Miko, waarvan 10 jaar in de functie van gedelegeerd bestuurder.

Jan Michielsen werd op de algemene vergadering verkozen tot mede-gedelegeerd bestuurder. Jan is al meer dan een decennium algemeen directeur van de kunststofverpakkingsafdeling van Miko. Frans Michielsen werd herbenoemd als bestuurder.

Tevens werd een bruto dividend van 0,96 euro per aandeel goedgekeurd. Dit betekent een verhoging van 10 %. Netto komt dit neer op 0,72 euro per aandeel. Op de algemene vergadering werd ook overgegaan tot de benoeming van drie nieuwe bestuurders, met name de heer Mark Stulens, algemeen directeur Benelux van SCR-Sibelco NV, de heer Patrick Michielsen, partner Merodis BVBA, en de heer Jan Michielsen, algemeen directeur van miko pac. Uittredend bestuurders zijn de heren Willy Menève, ex-CEO van de Miko-groep, en Aloïs Michielsen, voorzitter van de raad van bestuur van Solvay NV. Frans Michielsen, huidig CEO en gedelegeerd bestuurder, kondigde aan dat hij, na een carrière van nagenoeg 40 jaar, de fakkel zal overdragen aan Frans Van Tilborg. Frans Van Tilborg werkt al 20 jaar bij Miko, waarvan 10 jaar in de functie van gedelegeerd bestuurder. Jan Michielsen werd op de algemene vergadering verkozen tot mede-gedelegeerd bestuurder. Jan is al meer dan een decennium algemeen directeur van de kunststofverpakkingsafdeling van Miko. Frans Michielsen werd herbenoemd als bestuurder.