Het betreft niet de eerste de beste namen, want zowel Warren Buffett, Carl Icahn als Stanley Druckenmiller zijn van mening dat de beurskoersen op de huidige niveaus aan de hoge kant zijn. Buffett is het voorzichtig in zijn opstelling, hij is van mening dat de beurzen momenteel correct gewaardeerd zijn.

Anderzijds is het volgens Buffett niet zo dat aandelen overgewaardeerd zijn, hij spreekt eerder van een 'faire waardering'.. Carl Icahn waarschuwt voor het hefboomeffect op de beurs van Wall Street.

Druckenmiller is het meest duidelijk in zijn advies: QE heeft de prijzen opgeblazen en dus zijn aandelen overgewaardeerd. Maar eigenlijk vertellen dus alle drie de miljardairs dezelfde boodschap.

Het betreft niet de eerste de beste namen, want zowel Warren Buffett, Carl Icahn als Stanley Druckenmiller zijn van mening dat de beurskoersen op de huidige niveaus aan de hoge kant zijn. Buffett is het voorzichtig in zijn opstelling, hij is van mening dat de beurzen momenteel correct gewaardeerd zijn. Anderzijds is het volgens Buffett niet zo dat aandelen overgewaardeerd zijn, hij spreekt eerder van een 'faire waardering'.. Carl Icahn waarschuwt voor het hefboomeffect op de beurs van Wall Street. Druckenmiller is het meest duidelijk in zijn advies: QE heeft de prijzen opgeblazen en dus zijn aandelen overgewaardeerd. Maar eigenlijk vertellen dus alle drie de miljardairs dezelfde boodschap.