Morgen zijn er de cijfers van Ageas en Delhaize, waarna vrijdag D'Ieteren en KBC komen rapporteren. Vrijdag wordt de week afgesloten met de resultaten van GBL en Recticel.

In de Verenigde Staten is de resultatenstroom al aan het opdrogen, vandaag zijn er onder andere cijfers van America Semiconductor en die van Hecla Mining. Inmiddels kan het technische beeld op andere beurzen interessant zijn.

AEX beweegt nog steeds zijwaarts

De AEX-index wist afgelopen donderdag stevig op te veren binnen de grotere zijwaartse beweging. Het technische beeld is en blijft volgens ABN Amro dus ongewijzigd neutraal.

Boven 340,21 punten gaan de lichten weer op groen en wordt het beeld wat meer bullish. De richtpunten worden dan 347,00 en 363,31. Onder 325,35 krijgen de negatieve krachten weer de overhand. De uitbraak afwachten blijft het devies.

Technisch bezien is er volgens ABN Amro geen verandering. De AEX-index laat een zijwaarts gericht koersverloop zien tussen de steun van 321,77 en de weerstandszone 340,21 - 347,00.

Boven 347,00 punten verbetert het lange termijn beeld. Onder 321,77 treedt binnen het grotere neutrale koerspatroon verzwakking op. Dit betekent dat de neutrale visie gehandhaafd blijft tot een uitbraak op basis van een weekslot een feit is.

Morgen zijn er de cijfers van Ageas en Delhaize, waarna vrijdag D'Ieteren en KBC komen rapporteren. Vrijdag wordt de week afgesloten met de resultaten van GBL en Recticel. In de Verenigde Staten is de resultatenstroom al aan het opdrogen, vandaag zijn er onder andere cijfers van America Semiconductor en die van Hecla Mining. Inmiddels kan het technische beeld op andere beurzen interessant zijn.AEX beweegt nog steeds zijwaarts De AEX-index wist afgelopen donderdag stevig op te veren binnen de grotere zijwaartse beweging. Het technische beeld is en blijft volgens ABN Amro dus ongewijzigd neutraal. Boven 340,21 punten gaan de lichten weer op groen en wordt het beeld wat meer bullish. De richtpunten worden dan 347,00 en 363,31. Onder 325,35 krijgen de negatieve krachten weer de overhand. De uitbraak afwachten blijft het devies. Technisch bezien is er volgens ABN Amro geen verandering. De AEX-index laat een zijwaarts gericht koersverloop zien tussen de steun van 321,77 en de weerstandszone 340,21 - 347,00. Boven 347,00 punten verbetert het lange termijn beeld. Onder 321,77 treedt binnen het grotere neutrale koerspatroon verzwakking op. Dit betekent dat de neutrale visie gehandhaafd blijft tot een uitbraak op basis van een weekslot een feit is.